Messukeskus sijaitsee Helsingin Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Läheinen Pasilan asema on 300 metrin kävelymatkan päässä Messukeskuksesta.

Katuosoite: Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Messuparkin osoite navigaattoriin: Ratapihantie 17
Kokoustamon parkin osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13

Messukeskuksessa on kaksi sisäänkäyntiä: eteläinen sisäänkäynti Messuaukion puolella ja pohjoinen sisäänkäynti pysäköintitalomme eli Messuparkin puolella. Käynti Amfi -teatteriin käy sekä Messukeskuksen eteläisen että pohjoisen sisäänkäynnin kautta, josta sinut opastetaan eteenpäin. Amfi-teatteri sijaitsee hallissa 1.

(Ovet aukeavat kaksi tuntia ennen näytöstä)

 

LÄHESTYMISKARTTA


Suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä

  • Junat: kaikki lähjunat ja VR-junat (lukuunottamatta Allegro-junia) pysähtyvät Pasilan asemalla, josta pääset alikulkutunnelin kautta suoraan Messukeskukseen.
  • Raitiovaunut: 7 ja 9
  • Bussit: Pasilan asemalle tulevat bussit
  • Polkupyörä: Pyörätelineitä on eteläisen sisäänkäynnin ja Kokoustamon edessä. Rautatieläisentorilla ja Veturitorilla on kaupunkipyörien pysäkit.
  • Taksi: Taksiasema sijaitsee Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin edustalla. Taksit voivat ajaa suoraan sisäänkäynneille.
  • Lentokenttä: I- ja P-junat liikennöivät lentokentältä läheiselle Pasilan asemalle. Matka-aika junalla on noin puoli tuntia ja junien vuoroväli päiväliikenteessä noin 10 minuuttia. Matka-aika lentokentältä Messukeskukseen taksilla on noin 15 minuuttia.
  • Tilausbussit: Pysäköinninvalvojamme opastavat tilausbussit niille varatulle alueelle. Bussinkuljettaja saa sisäänajossa pysäköintilipukkeen, jonka pysäköinninvalvojamme vaihtaa maksuttomaan ulosajolipukkeeseen (huom. käytäntö voimassa vain Messukeskuksessa järjestettävissä tapahtumissa).

LISÄTIETOJA